Reference

 • Ko sva pri načrtovanju najine poroke prišla do točke izbire fotografa in snemalca, sva takoj vedela, da nama bodo kakovostne poročne fotografije veliko lepši spomin od filma, zato sva se odločila, da na poročnem fotografu ne bova »šparala«. Sestala sva se kar s 5 fotografi in si ogledala njihova dela. S kakovostjo in ceno naju je najbolj prepričal Peter Irman in sedaj lahko rečem, da sva res zadovoljna z najino izbiro. Delo z njim je bilo izredno sproščeno in nastale so čudovite fotografije, nad katerimi smo vsi navdušeni. Katja in Gregor Malnarič

 • Za Petra sva se odločila zaradi njegovega profesionalnega odnosa do fotografiranja. Všeč nama je bilo sproščeno in neprisiljeno vzdušje tako med poziranjem, kot skozi cel poročni dan, pri čemer je ujel ogromno lepih trenutkov, a bil pri tem vseeno skoraj neopazen. Ko sva prejela poročni album so bila najina velika pričakovanja vseeno presežena. Hvala, Peter, da si tako čudovito ovekovečil najin dan. Saša in David Žnidaršič

 • Pri načrtovanju poroke sva kmalu naletela na vprašanje, komu zaupati fotografiranje enega najinih najpomembnejših dni v življenju. Za Petra sva se odločila na podlagi ogleda prijateljevega poročnega albuma. Ko sva videla slike, so bile dodatne besede odveč. Takoj sva vedela, da želiva, da Peter ovenkoveči najin prve trenutke kot mož in žena. In nikoli nama ni bilo žal! Imava prekrasen album, poln čudovitih slik, ki so ujele nepozabne trenutke. Ker sva bila z njegovim delom zelo zadovoljna, sva ga z veseljem priporočila tako sorodnikom kot tudi prijateljem in vsi so bili nad njegovim delom navdušeni.
  Sedaj sva starša dveh čudovitih deklic in Petra sva povabila, da je slikal oba krsta. Tako bosta tudi najini hčerki imeli lep spomin.
  Mateja in Aleš Tegeltija

 • Poročni dan je dogodek, ki ga vsak par planira po svoje. V organizaciji so zajeta skupna pričakovanja, želje, dvomi in interesi. Pa vendar vsi vemo, da bo to dan, ki se ti vtisne v spomin do konca življenja. Spomini ostajajo, vendar tudi bledijo in najina želja je bila, da bi najlepše trenutke zamrznila in shranila za večno.
  Vsa čustva, ki sva jih doživela na poročni dan, so zapisana v najinih srcih, Peter pa je poskrbel, da to pravljico doživljava ob vsakem ogledu poročnega albuma.
  Za Petra sva izvedela preko prijateljev, ki sta nama pokazala poročni album. Takoj sva vedela, da je to tisto, kar sva iskala. Fotografije so bile vrhunsko dodelane, sam album pa narejen estetsko dovršeno.
  Pomemben je bil tudi osebni kontakt, saj smo se s Petrom predhodno srečali, uskladili najine želje ter pričakovanja. Že ob prvem stiku sva začutila , da bo naš odnos v nadalje sproščen in naraven. In res je bil. Peter je s svojim profesionalnim pristopom deloval sproščujoče in nevsiljivo. Zaupanje v Petra naju je odrešilo vseh dvomov in skrbi, tako da sva se res lahko povsem prepustila in brezskrbno uživala.
  Z izvirnim fotografskim stilom je zabeležil vse pomembne trenutke in ustvaril prav poseben poročni album.
  Leto kasneje sva »midva« postala »mi«, ko se nama je pridružil še Jaka. Z njim se še toliko bolj zavedava neponovljivosti trenutkov življenja. Petrov fotografski objektiv pa poskrbi, da se minljivost za trenutek ustavi in zapiše v večnost…
  Andreja in Gregor Rakar